Vincent restaurant

       

Menu na 14. 8. 2022

Nedela:    1 Gulášová polievka  1,3,9 Slepačia polievka, 7,3.1 Cesnaková so syrom a opraženým chlebom,
Menu 1. 120gr Kurací steak s bylinkovým maslom, ryža/hranolky 7,3.1                                                      6,50,-

Menu 2. Čiernohorský kurací rezeň so syrom, pečené zemiaky 1,3,7                                                          6,50

Menu 3. Zapekané kuracie prsia s prosciutom a mozarellou,ryža/hranolky    1,3,7.                                    6,50

Menu 4. Vyprážaný syr, hranolky, t1,3,7.                                                                                                       6,50-

Menu 5. Kurací stroganov, ryža, 1,3,7.                                                                                                           6,50

  Letné menu: 150gr Šalát Coloseum s kuracími stripsami, americky dresing, hrianky  , 3.7,1                 6,50,-

Naša Reštaurácia je pre Vás otvorená

aj v interiéri 

Reštaurácia Vincent

        Denné menu od  15.  8.  2022  do  20.  8.  2022

                           Telefóne číslo: 0904623740                          Alžbetina 6

Donáška aj balenie zadarmo v priľahlých

uliciach reštaurácie. V  ramci Košíc donáška jedál

                                4 a viac jedál  zadarmo

                           Možnosť objednávky aj 

https://www.bistro.sk/restauracia-vincent-bistro-kurier/

Pri donáške možnosť platiť aj kartou len poprosíme nahlasíť platbu pri objednávke. 

 Možnosť  donášky zadarmo  v priľahlých uliciach reštaurácie Vincent 

Pondelok: 1,7  Hrachová s opraženým chlebom 1,9 Slepačia polievka,3.1Cesnaková so syrom a opraženým chlebom

Menu 1. 120gr Zapekané kuracie prsia ala Grand( so slaninkou, salámou a syrom),  ryža/hranolky                       6,50,-

Menu 2. 120gr Parížsky kurací rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát                                                                   6,50,-

Menu 3. 120gr Segedínsky guláš, knedle (odporúčame)                                                                                          6,50-

Menu 4. 120gr Vyprážaný syr, hranolky 1,3,7                                                                                                         6,50-

Menu 5. 120gr Kurací stroganov, ryža   7                                                                                                               6,50-

Menu 6. 350gr Kuracie rizoto a kyslými uhorkami   1,3,7                                                                                       6,50-

Letné menu: 150gr Šalát Vincent s kuracím steakom a bazalkovým pestom  , 3.7,1                                         6,50,-

 

Utorok :  Šošovicová s párkom 1, Slepačia polievka 3,,9 Cesnaková so syrom a opraženým chlebom

Menu 1. 120gr Kuracie mäsko so zemiakovou plackou    1,3,7                                                                             6,50-

Menu 2. 280gr Grill tanier( ½ pečené kuracie stehno, pečená marinovaná krkovička), americké zemiačky, paradajkový šalát1  6,50-

Menu 3. 130gr Hovädzie mäsko v paradajkovej omáčke, knedle (odporúčame)                                                  6,50,-

Menu 4. 120gr Vyprážaný syr, hranolky 1,3,7                                                                                                       6,50-

Menu 5. 120gr Kurací stroganov, ryža      7                                                                                                           6,50-

Menu 6. 350gr Kelový prívarok s perkeltom, chlieb                                                                                               6,50-

Letné menu: 150gr Šalát Vincent s kuracím steakom a bazalkovým pestom  , 3.7,1                                       6,50,-

 

Streda :1  Fazuľová s udeným mäskom1 Slepačia s pečeňovými haluškami  3.1Cesnaková so syrom a opraženým chlebom

Menu 1. 120gr Kuracie steak medajlónky, ryža/hranolky   1,3,7                                                                            6,50-

Menu 2. 130gr Sedliacky plnený rezeň slaninkou a údeným syrom, sťúchané zemiačky1                                   6,50-

Menu 3. 130gr Furmanský guláš (hovädzí), knedle (špecialita kuchára)                                                                6,50,-

Menu 4. 100gr Vyprážaný syr, hranolky   1,3,7                                                                                                      6,50-

Menu 5. 120gr Kurací stroganov, ryža 1,3,7                                                                                                          6,50-

Menu 6. 400gr Šošovicový prívarok s volskými okami, chlieb                                                                               6,50-

Letné menu: 150gr Šalát Vincent s kuracím steakom a bazalkovým pestom  , 3.7,1                                       6,50,-

 

Štvrtok,:   1   Gulášová polievka   1,9 Slepačia polievka 3,,9  Cesnaková so syrom a opraženým chlebom

Menu 1. 120gr Kurací gyros s tzazikovou omáčkou, ryža/hranolky   1,3,7                                                           6,50-

Menu 2. 130gr Obrátený rezeň, zemiaková kaša, mrkvovo ananásový šalát                                                       6,50-

Menu 3. 350gr Zemiakový prívarok s faširkami, chlieb                                                                                       6,50-

Menu 4. 120gr Vyprážaný syr, hranolky     1,3,7                                                                                                   6,50-

Menu 5. 120gr Kurací stroganov, ryža  7                                                                                                              6,50-

Menu 6. 350gr Špagety so sušenými paradajkami rukolou a parmezánom                                                         6,50-

Letné menu: 150gr Šalát Vincent s kuracím steakom a bazalkovým pestom  , 3.7,1                                         6,50,-

 

Piatok: : 1,9 Brokolicový krém s opraženým chlebom 1,9Slepačia polievka 3.1 Cesnaková so syrom a opraženým chlebom

Menu 1. 130gr Plnená kuracia rolka(šunkou, brokolicou a vajíčkom) v syrovej omáčke, ryža/hranolky 1,3,7            6,50-

Menu 2. 120gr Pastiersky syr(údený), hranolky, tatárska omáčka  1,3,7                                                                   6,50-

Menu 3. 120gr Zapekané bravčové karé s enciánom, paradajkou a bazalkou, pečené zemiačky 1,3,7                    6,50-

Menu 4. 120gr Vyprážaný syr, hranolky    1,3,7                                                                                                       6,50-

Menu 5. 120gr Kurací stroganov, ryža    7                                                                                                                6,50-

Menu 6. 250gr Spišské pirohy so smotanou a slaninkou     7,1,3                                                                            6,50-

Letné menu: 150gr Šalát Vincent s kuracím steakom a bazalkovým pestom  , 3.7,1                                           6,50,-

 

 

Sobota:   1 Gulášová polievka 1,3,9 Slepačia polievka, 7,3.1 Cesnaková so syrom a opraženým chlebom,
Menu 1. 120gr Kurací steak s bylinkovým maslom, ryža/hranolky 7,3.1                                                6,50,-

Menu 2. Ciernohorský kurací rezeň so syrom, pečené zemiaky,  1,3,7                                                  6,50-

Menu 3. Zapekané kuracie prsia s prosciutom a mozarellou,ryža/hranolky, 1,3,7.                                6,50-

Menu 4. Vyprážaný syr, hranolky, 1,3,7.                                                                                                6,50,-

Menu 5. Kurací stroganov, ryža 1,3,7.               6,50                        

Letné menu: 150gr Šalát Coloseum s kuracími stripsami, americky dresing, hrianky  , 3.7,1                          6,50,-

 

Nedela:    1 Gulášová polievka  1,3,9 Slepačia polievka, 7,3.1 Cesnaková so syrom a opraženým chlebom,
Menu 1. 120gr Kurací steak s bylinkovým maslom, ryža/hranolky 7,3.1                                                6,50,-

Menu 2. Ciernohorský kurací rezeň so syrom, pečené zemiaky 1,3,7                                                    6,50

Menu 3. Zapekané kuracie prsia s prosciutom a mozarellou,ryža/hranolky    1,3,7.                              6,50

Menu 4. Vyprážaný syr, hranolky, t1,3,7.                                                                                         6,50-

Menu 5. Kurací stroganov, ryža, 1,3,7.                                                                                          6,50

  Letné menu: 150gr Šalát Coloseum s kuracími stripsami, americky dresing, hrianky  , 3.7,1                          6,50,-

 

všetkými stravnými lístkami aj kartou Ticket restaurant1 Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody/ a výrobky z.2 Kôrovce a výrobky z nich.3 Vajcia a výrobky z nich.4 Ryby a výrobky z nich.5 Arašídy a výrobky z nich.6 Sójové zrná a výrobky z nich okrem úplne rafinovaného sójového oleja a tuku7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy.8 Orechy /ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich./9 Zeler a výrobky z neho